Psykolog online

Klar til forandring? 

Hvis du er klar til at komme i gang med en enkelt psykologsamtale eller et psykologforløb hos mig online (video eller telefon) kan du booke din tid her med det samme.

Book tid online her

Du kan få hjælp af mig som psykolog  online til blandt andet

Få hjælp af mig som psykolog online – nemt, fleksibelt og effektivt

Det bliver mere og mere almindeligt at “gå til” psykolog online enten helt eller delvist, og med god grund. At mødes online er nemt og fleksibelt og det sparer dig for eventuelle udfordringer med transport og parkering.

Udover at afhjælpe mange udfordringer omkring logistik, timing og planlægning, kan det at opsøge en psykolog online også være en særlig god mulighed for dig der er udfordret af fysiske skavanker. Enten permanent eller i en periode.

På samme måde kan det være mindre stressende for dig der oplever angst eller andre mentale udfordringer som kommer i spil når du skal ud af døren for at komme hen til psykologens klinik.

Meget ny forskning bakker op om at et online psykologforløb er lige så effektivt som et almindeligt forløb ansigt-til-ansigt.

Det er let at komme i gang, og jeg benytter altid sikre forbindelser som overholder gældende regler for online terapi.

Du kan læse mere om hvordan jeg arbejder som psykolog lige her og omkring forløb til unge her.

Hvorfor vælge en psykolog online?

 

Der kan være mange grunde til at vælge en psykolog online. For nogle kan det være mere bekvemt, fordi de kan have samtalerne hjemmefra i rolige og trygge omgivelser. For andre kan det skyldes praktiske årsager, som fx at få det til at gå op med arbejde og den øvrige hverdag, hvor det er nemmere at tage samtalen derhjemme end at skulle ud af døren. Det kan også skyldes geografi fx hvis man er bosiddende i udlandet og ønsker en dansktalende psykolog.

Årsagerne kan være mange, og de fleste erfarer, at onlinesamtaler minder ret meget om “almindelige” psykologsamtaler bortset fra, at vi ikke sidder i rum sammen.

Fordele ved at vælge psykolog online helt eller delvist:

  • Du sparer tid på transport og parkering.
  • Du får terapi i dit eget hjem eller hvor det passer dig.
  • Det er nemmere at få passet ind i en travl hverdag.
  • Teknisk er det nemt og sikkert.
  • Forskning viser, at effekten er den samme som ved terapi ansigt-til-ansigt.
  • Mulighed for brug af whiteboard til visualisering af det vi taler om ligesom ved fysisk fremmøde.
Book tid online her

Som psykolog online kommer jeg til dig

At tale med en psykolog online giver mulighed for at du kan få rådgivning hjemme i din stue eller et andet roligt sted hvor du føler dig tryg og afslappet. Det kan også være at du ønsker samtalen afholdt fra din arbejdsplads. Det er helt op til dig.

Trods mange fordomme om psykologsamtaler online oplever jeg at have en fin og tæt kontakt i samtalerne selvom vi ikke sidder i samme rum, og jeg kan

fint bringe mine kompetencer i spil gennem skærmen. Du får dermed samme gode kvalitet online som i klinikken.

Online kan vi tage de samme temaer op som i klinikken, både når det gælder individuelle samtaler med voksne og unge.

“Pernille har været min psykolog igennem 6 måneder. Hun har hjulpet mig godt igennem min sygemelding for stressrelateret depression, både med værktøjer og gode samtaler, på en meget tillidsfuld og inspirerende måde. Pernilles evne til at formidle teori til handling, og ikke mindst hendes indspark til at få mig til at tænke i andre baner, har været intet mindre end fantastisk!”

Kvinde 35 år

Psykolog online – hvordan foregår det?

En samtale online foregår via et videoopkald og på samme måde som når du fx bruger FaceTime eller Skype. Du kan blive ringet op hjemmefra eller hvor end du befinder dig i verden. Forud for vores samtale booket du enten tid online, eller vi skriver eller ringer sammen ligesom hvis du skulle møde op til en fysisk konsultation.

Du vil herefter modtage et link til Whereby som er et sikkert og krypteret system (FaceTime og Skype er desværre ikke sikre nok til psykologsamtaler). Whereby er nemt og brugervenligt at anvende, og giver mulighed for at anvende whiteboard for visualisering af det vi taler om undervejs. Via det tilsendte link kommer du direkte til samtalen på det aftalte tidspunkt.

Forskellen mellem Skype og Whereby er, at Whereby er sat op på en måde, så vores samtale og dine data er både sikret og krypterede, så ingen kan lytte med. Jeg kan derfor garantere fuld fortrolighed, samt leve op til min tavshedspligt og EU’s persondataforordning (GDPR) både i klinikken og som psykolog online.

Du kan gøre brug af både telefon, tablet eller computer, med stabil internetforbindelse. Derudover anbefaler jeg brug af gode høretelefoner, da det er vigtigt at vi kan høre hinanden.

Første gang vi taler sammen online er de fleste lidt spændte – især hvis man ikke har talt med en psykolog før og ikke har prøvet psykolog online. De fleste oplever at det går hurtigt over når samtalen er i gang og at de ikke tænker over at samtalen foregår online og ikke ansigt-til-ansigt.

Book din tid online her

Ofte stillede spørgsmål til psykologonline

Her besvarer jeg en række af de spørgsmål jeg oftest får som psykolog online. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål herunder er du altid velkommen til at sende mig en besked.

Jeg kan kun sige tusinde tak for den hjælp du har givet. Fra at have så meget i hovedet som jeg ikke kunne skille af og sætte i de rigtige bokse. Smide det fra som ikke havde betydning så har du formået og få det vent så jeg kan ændre en trist tanke til noget positivt. Slappe rigtig af når der er behov for det. De værktøjer som er blevet givet er guld værd. Kommer helt sikkert igen hos dig hvis et eller andet presser på et senere tidspunkt. Kan klart anbefale Pernille.”

Mand 38 år

Klar til forandring?

Book din første tid online med det samme så vi kan komme i gang med din proces.

Book tid online