Psykolog til unge

Klar til forandring? 

Hvis du er klar til at komme i gang med en enkelt psykologsamtale eller et psykologforløb hos mig enten i Svendborg eller online kan du booke din tid her med det samme.

Book tid online her

Du kan få hjælp af mig som unge psykolog til blandt andet

Ung i det moderne samfund

Som ung oplever du sikkert, som mange andre unge, at der mange være mange udfordringer som ung. Det kan skyldes mange forskellige ting, og er sjældent ens for alle unge. Generelt har unge andre udfordringer end tidligere, for eksempel i forhold til uddannelse, hvor der stilles krav om valg af uddannelse mellem utallige muligheder, uddannelsesparathed, høje karakterer og præstationsevne. Måske oplever du også udfordringer fx i form af mobning (digitalt eller i skolen), tab af familiemedlemmer, sygdom eller forældres skilsmisse.

De høje forventninger du måske har til dig selv, blandet med presset fra omverdenen,

kan gøre det svært at navigere i hverdagen. Herudover er årene som teenager, hvor du netop er nu, der hvor du også skal til, at finde dig selv og undersøge hvilke veje du skal gå, hvilket kan være en svær proces. Måske oplever du at disse problemstillinger ofte være svære, at stå med alene og grænseoverskridende, at tale med dine forældre om. Dette betyder for nogen unge et forøget stress-niveau, præstations-, eksamens- eller social angst, begyndende depression, søvnproblemer, misbrug, spiseforstyrrelser mm. Her kan samtaleterapi med en personlig psykolog til unge gøre det lettere for dig, at håndtere det, at være ung.

psykolog til unge svendborg

Som psykolog til unge kan jeg hjælpe dig med at finde din vej i livet

Du har, ligesom alle andre mennesker, en historie, som består af mange små fortællinger – om dig selv, andre og verden. Dine fortællinger om dig selv og omverdenen påvirker alle aspekter af dit liv: Dine relationer, handlinger, tanker, følelser, og selv din fysiske krop. Som ung, oplever du sikkert mange forventninger fra omverdenen eller situationer der kan være svære at håndtere.

Selv om du har et godt netværk af familie og venner kan det være svært at navigere i de mange tanker, følelser, relationer og

beslutninger du bliver kastet ud i som unge. Vores ungepsykolog ønsker at støtte unge som dig til at finde din vej i livet og følge dit eget indre kompas. For at komme i kontakt med din egen kerne og ressourcer, har du bl.a. behov for at kigge på de fortællinger og overbevisninger, der står i vejen og skaber udfordringer. Ved at blive bevidst om de tanker, følelser og handlinger der får dig væk fra dig selv, finder du også vejen hjem igen.

Book tid online her
psykolog til unge
ungepsykolog svendborg

Psykolog i øjenhøjde

Måske synes du ligesom de fleste unge og studerende at det kan være grænseoverskridende, at tale med en fremme, og især en psykolog. Hos os skal det “at gå til psykolog” være udramatisk, en hjælp til udvikling. Du vil derfor møde en uformel psykolog til unge i “øjenhøjde”.

Du vil sikkert, ligesom de andre unge jeg taler med, opleve denne tilgang som værende befriende. Samtalerne bliver dermed hurtigt et frirum, hvor dine svære tanker og følelser er tilladt, og et sted hvor det er trygt at udforske nye sider af dig selv og dit liv.

I et fortroligt og undersøgende rum ser vi sammen på, hvordan dit liv som ung, kan fungere bedre for dig.

“Det var ikke nemt at skulle kontakte en psykolog, og tog lang tid for mig. Jeg tænkte at jeg ikke er syg nok til at skulle gå til psykolog. Da jeg endelig tog kontakten var det nemt, og virkelig rart at jeg kunne booke tid online, så jeg ikke var nødt til at komme med lange forklaringer inden vi mødtes.

Forløbet har været dejlig udramatisk. Slet ikke som jeg havde forestillet mig: at ligge på en sofa og tale om sin barndom. Sådan behøver det jo slet ikke at være.

Uanset hvordan jeg havde det når jeg kom her, gik jeg altid herfra med følelsen af at det hele nok skulle gå. Jeg har fået redskaber til at arbejde videre på egen hånd, og er derfor ikke afhængig af at komme her.“

Kvinde 20 år

Ung psykolog til unge

Måske har du allerede nu gjort dig nogen tanker om hvilken psykolog du gerne vil gå hos. Måske har du fået anbefalet at gå hos en ældre og erfaren psykolog. Der kan være mange forestillinger om hvordan det er rigtig godt, at få hjælp fra en erfaren psykolog, der har nogle år på bagen. Det tror jeg kan være meget sandt. Jeg tror også det er sandt, at jeg netop, gennem min alder, kan forstå dig som ung på områder andre ikke ville kunne forstå dig.

Udover at være psykolog til unge er jeg også et menneske der lever i den samme verden som dig. Og jeg deler mange af dine oplevelser med livet. Jeg forstår først og fremmest hvad det vil sige at leve i en tid, hvor alle forventer noget af en. Det samtidig med at ingen kan fortælle dig hvordan du skal finde

din vej igennem livet. Som ung psykolog til unge forstår jeg de store valg, du skal til at træffe, og de dilemmaer du er i. Jeg gør meget ud af, at samtalerne er uformelle, og at du kan slappe helt af.

Book din tid online her
psykolog unge

Ofte stillede spørgsmål til ungepsykolog i Svendborg

Her besvarer jeg en række af de spørgsmål jeg oftest får som psykolog til unge i Svendborg. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål herunder er du altid velkommen til at sende mig en besked.

“For alle stressramte, uanset hvilket omfang, så kan jeg kun positivt anbefale Pernille hos Mind Ways. Hun greb mig midt i mit stressforløb, og hjalp mig op til overfladen, ved både at støtte mig og komme med meget brugbare værktøjer, som passede mine behov. På trods af mindre tilbagefald, så fandt vi alligevel en vej. Jeg er snart helt tilbage på arbejde, og jeg er fyldt med positivitet. Mange tak for hjælpen! “

Kvinde 26 år

Psykologfaglighed og egne erfaringer

Her vil du opleve en psykolog som arbejder ud fra en god balance imellem at være psykolog og ung samtidig. En psykolog der er professionel og samtidig bruger sig selv. Jeg tror på, at en kombination af min psykologfaglighed og mine egne erfaringer som ung kan bidrage til, at jeg kan forstå og møde dig på en indsigtsfuld og nuanceret måde. Og derigennem hjælpe dig til at komme udover (ungdoms)livets udfordringer og tættere på dine værdier.

Til kontaktinformation
ungepsykolog

Klar til forandring?

Book din første tid online med det samme så vi kan komme i gang med din proces.

Book tid online